Opšti uslovi prodaje

NARUČIVANJE

PLAĆANJE

FISKALNI RAČUNI

Fiskalni računi Vam mogu biti dostavljeni i u digitalnoj formi ( pdf) preko e-maila ili samog sajta.

IZJAVA O KONVERZIJI

ISPORUKA ROBE

Isporuka je besplatna za sve narudžbine iznad 8.000,00 dinara, na teritoriji Republike Srbije, izuzev Kosova i Metohije.

Isporuka robe kupljene putem internet sajta

Okvirni rok isporuke je 2 radna dana. Rok počinje od trenutka kad KOBEL d.o.o. Beograd primi uplatu na tekući račun ili nakon potvrde o izvršenoj online kupovini. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan da nosi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Isporuke na teritoriji Beograda isporučuje KOBEL d.o.o. dok isporuke van teritorije Beograda vrši kurirska služba Dex Express. Isporuke se vrše radnim danima.

Za narudžbine manje od 8.000,00 dinara, kupac snosi troškove dostave u skladu sa važećim cenovnikom kurirske službe Dex Express, a o kojima će biti informisan prilikom potvrde o isporuci robe.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Shodno članu 32. Zakona o zaštiti potrošača („Službeni glasnik RS“, br. 62/2014, 62/2014, 6/2016-dr. zakon i 44/2018-dr. zakon), rok isporuke robe je 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu.

Isporuka robe kupljene u maloprodajnom objektu

Za proizvode koje KOBEL d.o.o. ima na zalihi u trenutku kupovine i isporuke na teritoriji Beograda, isporuka će biti izvršena u roku od 2 radna dana, ukoliko kupac ne zahteva duži rok. Isporuke na teritoriji Beograda isporučuje KOBEL d.o.o. dok isporuke van teritorije Beograda vrši kurirska služba Dex Express. Za isporuke izvan Beograda koje nije moguće izvršiti putem kurirske službe, rok isporuke će biti dogovoren sa kupcem prilikom kupovine, a u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Isporuke se vrše radnim danima. Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan da nosi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

POVRAĆAJ ROBE / REKLAMACIJE

Privatnost podataka