All Categories
BESPLATNA ISPORUKA ZA NARUDŽBINE PREKO 8.000,00 RSD
BESPLATNA ISPORUKA ZA NARUDŽBINU PREKO  8.000,-

Bialetti Exclusive

Nova kolekcija iz porodice Bialetti, koja slavi nepogrešivost stila naše tradicije, u novoj, modernoj interpretaciji.

Od 1960-ih godina

Bialetti Exclusive kolekcija slavi stil 1960-ih godina i originalni dizajn Moka Express-a. Putovanje kroz vreme, radi razotkrivanja korena tradicije ovakve jedne ikone.

Do danas

Polazeći od onih karakterističnih osobina koje su transformisale aparate za kafu Moka Express i Bialetti u ikone, stvorili smo novi asortiman proizvoda sa starinskim i prefinjenim ukusom.

Boje i detalji od stila

Originalne boje i sjajna završna obrada. Zajedno sa reljefnim logom i ručkom sa ekskluzivnim, sofisticiranim dizajnom

Pusti video zapis

Bialetti čovečuljak sa hromiranim efektom i reljefnim logom.

Ergonomska ručka u retro stilu

Silikonski dihtung

Rezervoar za vodu sa zaštitnim premazom.

Pink
Cream
Blue
Silver
Green
Black
Red

Moka Indukcija

Moka Indukcija, Moka stvorena za kuvanje na indukcionim pločama – ali pogodna za sve vrste ploča za kuvanje – u ekskluzivnom dizajnu, sa zagarantovanim performansama.

Brikka Noir

Brikka, moka pot koji pravi kremastu kafu baš kao u kafiću, dolazi u ekskluzivnoj verziji koja ima sve karakteristike zbog kojih su se ljubitelji kafe zaljubili u Brikku. Takođe ima novu ručku, negde između starinske drške iz 1960-ih i ergonomske ručke aktuelnog modela, sa prorezima za prste.​

Moka Italia

Nepogrešiva Moka Italia slavi Bel Paese kroz boje italijanske zastave. Specijalne karakteristike ovog modela podrazumevaju i premaz na svim delovima (obezbeđujući dugotrajnu upotrebu) i novu ekskluzivnu dršku. Bez obzira na to, karakteristike koje čine ovaj moka pot simbolom duha Italije, ostaju nepromenjene.

Moon

Moon je moka pot sa pametnim i minimalističkim karakteristikama, koji radi na svim vrstama ploča za kuvanje, uključujući indukcionu, zahvaljujući tome što je u potpunosti napravljen od nerđajućeg čelika. Samo su crni soft-close mehanizam za otvaranje i drška su od drugog materijala.​

Ploča za indukciju

Ploča za indukciju Bialetti pogodana je za sve moka pot-ove, ali neke male lonce. U potpunosti napravljen od čelika, omogućava savršen prenos toplote na svim indukcionim pločama za kuvanje.

Otkrijte Ekskluziv

Shopping cart
Postavljamo novi web sajt. Još uvek nije potpuno funkcionalan. Za sva pitanja pozovite na 011/4550700 ili 011/4233322
Start typing to see products you are looking for.
Compare
0 Wishlist
0 items Cart