Otvoreno danas do  22h

Ugradni Aspiratori – Gruppo Incasso-l

Home » Ugradni Aspiratori – Gruppo Incasso-l

UGRADNI ASPIRATORI

Falmec je italijanski brend.  Kompanija koja se specijalizovala i bavi se proizvodnjom kuhinjskih aspiratora.  Ono što odlikuje falmec aspiratore od ostalih jeste stil, funkcionalnost i kvalitet. Falmec-ovi dizajneri kreiraju svaki aspirator po poslednjim trendovima, prateći današnji stil života. Iz tog razloga falmec aspiratori osvajaju i one naj zahtevnije kupce.

Vama predstavljamo aspiratore iz kolekcija Gruppo Incasso – najprimamljivija  kolekcija našem tržištu. Aspiratori iz ove grupe se uklapaju u dizajn vaše kuhinje i na diskretan način pokazuju stil vašeg domaćinstva.  Različite dimenzije će ispratiti i naj zahtevnijeg dizajnera. 

Pored dizajna odlika aspiratora iz Gruppo Incasso jesu snažni motori koji će pokupitu sva isparenja i ostaviti vašu kuhinju spremnom za uživanje. Čelična izrada, perimetarsko uvlačenje, elektronsko upravljanje, metalni filter i dinamičko LED ostavljenje su atributi ovih aspiratora.

Ideja da život učinimo lakšim, najvažniji momenat svih nas neka bude sa stilom i neka postane jedan naverovatan trenutak koji će se sa uzbuđenjem ponavljati iz dana u dan u krugu najdražih. 

Gruppo Incasso Burano

Regija Veneto, Venecijanska laguna i ostrvo Burano su inspiracija za ovaj aspirator. Mesto gde su vekovi ispisani, sve ukazuje kako Falmec razmišlja o svojim proizvodima – italijanski stil, kvalitet italijanskih majstora i dugovečnost po uzoru na italijansku istoriju.  

Gruppo Incasso E.ion

Insipracija vođena prirodom,  prijatna i čista atmosfera. E.ion tehnologija smanjuje do 95% mirisa i ostavlja čist i neutralan radni prostor. 
Sistem koji je ugrađen oslobađa jone koji dovode do neutralizacije mirisa i zagađivača. Ceo aspirator je osmišljen kako bi proces kuvanja bio besprekoran i bez ne željenih mirisa. Kombinovan sa filterom Carbon.Zeo ceo sistem je dodatno poboljšan, svežina je jedini osnov tokom upotrebe. 

E.ion System

Gruppo Incasso

Gruppo Incasso

U potrazi za savršenim aspiratorom, na tom putu pojavljuje se ovaj model. Krasi ga gotovo sve što je neophodno svakoj kuhinji,  jak motor, nekoliko brzina rada, LED osvetljenje koje omogućava lakši rad, veličine koje će pratiti vašu ideju – ekskluzivna estetika i  funkcionalna rešenja ukljopljena u minimalni dizajn ovog jedinstvenog uređaja.

Design Gruppo Incasso

Gruppo Incasso Green Tech

Uvek pažljivi po pitanju životne sredine dolazimo do  GREEN TECH ENGINE Falmec tehnologije koja  omogućava da se dostigne novi nivo efikasnosti i uštede energije. Napravljen od nerđajućeg čelika, minimalni dizjan i dimenzije koje prate nacrt kuhinje, LED osvetljenje za precizniji rad, jak motor sa 4 radne brzine omogućava besprekorno funkcionisanje, uklapajući se u  zahteve kupaca sa istančanim smislom za detalje.

Gruppo Incasso Murano

Model čija inspiracija je pronadjena na ostrvu Murano u venecijanskoj laguni. Poznato po venecijanskom murano staklu, sam aspirator je napravljen u kombinaciji  od belo obojenog čelika i stakla. Ugrađuje se unutar zidne kuhinjske jedinice, što dovodi do potpunog jedinstva.
Uz jak motor, 4 operativne brzine rada, različite dimenzije, LED osvetljenje,  prisustvo velike i elegantne bele staklene ploče, ova vrsta aspiratora pronalazi tačno one ljude koji u svakom momentu znaju šta žele, znaju svoje namere i ciljeve.

Black/White

Gruppo Incasso No-Drop

Praktičan i funkcionalan, ovaj aspirator je opremljen “No-Drop®” tehnologijom. Sistem koji je patentiran od strane Falmec-a, eliminiše pojavu kondenzacije i isparenja tokom kuvanja i naknadnog kapanja koje se javlja pre svega kod upotrebe ploča za kuvanje. Ceo sistem je osmišljen radi udobnog i prijatnog okruženja, sve u cilju poboljšanja kvaliteta života i rada u kuhinji.

Gruppo Incasso NRS

Konačno aspirator koji ne pravi buku, NRS® (Noise Reduction System – Sistem za smanjenje buke) je sistem koji je razvio Falmec u saradnji sa specijalizovanim laboratorijama, sistem je omogućio stvaranje neverovatno tihih aspiratora, sa značajnim prednostima za kvalitet života u kuhinji.
NRS® tehnologija omogućava da kuvate, radite, telefonirate, slušate muziku bez tipične buke aspiratora, pri tom održavajući najviše performanse. Smanjenje buke do -86% : zahvaljujući proučavanju protoka vazduha i upotrebljenih materijala. NRS® aspiratori smanjuju buku na minimalni nivo, gotovo neprimetan.

Life inspired.

Gruppo Incasso Pro

Linija koju odlikuju snažni motori, posebni Baffle filteri visokih performansi. Filteri Baffle su uzeti iz profesionlnog ugostiteljstva, njihova posebna struktura čini da se ulje i kondenzovana para prenose u poseban kolektor koji se lako uklanja i čisti.

Ovaj aspirator predstvalja spoj najboljih restorana, prilagođen prostorima i domaćim potrebama.

Gruppo Incasso Touch Vision

Ograničen broj modela koje karakteriše ekskluzivna estetika i funkcionalna rešenja. Touch Vision kolekcija je nastala u saradnji sa renomiranim i novim dizajnerima, koji su zajednički usmerili rad na sjedinjavanju već utvrđenog dizajna sa novim trendovima tržišta.

Kontinuiran i zajednički „rad u toku“  je omogućio da se stvori asortiman koji teži apsolutnom savršenstvu: oblik, upotrebljeni materijali i tehnologija krase ovu kolekciju.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.