Otvoreno danas do  22h

Ugradna_ploca-Modula_M2-falmec

Modula M2

Falmec

“Modula” savršeno predstavlja koncept koji je u osnovi ovog projekta: modularni, integrisani sistem kuvanja i odvođenja pare i mirisa koji se može prilagoditi različitim potrebama. Ovaj proizvod je dostupan u nizu konfiguracija, stvarajući savršenu kombinaciju ploče za kuvanje i odvođenja pare i mirisa. Sve je smešteno u čelični okvir, što ga čini lakim za instalaciju i čišćenje, i nudi potpunu integraciju u radnu ploču.

Preporučujemo za kuhinju  minimalističkog dizajna gde je odsustvo gabarita ključno. Falmec integrisani sistem za kuvanje zadovoljava potpunu funkcionalnost uz vrhunski dizajn, nudeći apsolutnu efikasnost odvođenja pare i mirisa, ali i lakoću instalacije, kako u režimu sa odvođenjem vazduha u ventilaciju, tako i u režimu recirkulacije, zahvaljujući tehnologiji Carbon.Zeo.

Modula_M2_ugradna-ploca-za-kuhinju
modula_ugradna_ploca_za_kuhinju
Savršena integracija, za novi stil života u kuhinji.

Falmec je dizajnirao i kreirao set proizvoda koji integrišu kuvanje i odvođenje pare i mirisa u jednom proizvodu, inspirisan konceptom potpunog minimalizma, ergonomije, dizajna i visoke efikasnosti. Kada su u pitanju integrisani aspiratori sa pločom za kuvanje, Falmec je upotrebio najsavremenije tehnologije i kreirao proizvode u skladu sa savremenim trendovima i životnim stilovima.

Svi ovi sistemi inteligentno objedinjuju aspirator unutar ploče za kuvanje, nudeći obe funkcije u jednom proizvodu: isparenja se usisavaju, odvode i filtriraju unutar samog aparata. Falmec modeli su opremljeni mehanizmom krilaca koji se otvaraju za poboljšanje aerodinamičkog protoka vazduha, istovremeno čuvajući čiste linije dizajna.

Totalna integracija.

Kada se zatvore, krilca potpuno nestaju, za potpuno ravnu radnu površinu, skrivajući filtere.

flamec-modula2-ugradna-ploca-frontalno
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.