Otvoreno danas do  22h

Falmec- aspirator-Elle- kuhinja / landing-page

Home » Falmec- aspirator-Elle- kuhinja / landing-page

Falmec

Elle

Falmec ELLE je ostrvski aspirator dizajniran da naglasi izgled vašeg ostrva.

Karakteriše ga uredan dizajn, definisan osnovnim oblicima. ELLE aspirator lako kontekstualizuje eleganciju u otvorenim i prijatnim domaćim prostorima.

Mat crna završna obrada, aktuelna i trendi, sa izrazitom notom elegancije, snažno karakterišući sopstvenu estetiku.

Elle aspirator ima usisava delom svoje površine širine 90 cm, postavljenu tačno ispod odvodnog dela tela, a upravlja se elektronskim tasterima, pozicioniranim u sredini; što omogućava ugradnju usisnog dela i na desnu i na levu stranu aspiratora, po želji. 

Falmec_elle_aspirator_mat_crni_celik
Savršen za novi stil života u kuhinji.

Široko telo koja ga čini prepoznatljivim omogućava praktičnu površinu za držanje posuđa, tegli ili bilo kog drugog pribora koji vam može zatrebati tokom faza pripreme ili kuvanja.
Aspirator je estetski privlačan, kreira đarmantnu šarma, još više poboljšanu 3000K LED trakama postavljenim na obe strane aspiratora, koje osvetljavaju okolinu, stvarajući prijatno i funkcionalno okruženje u kuhinji!

Sa efikasnim motorom od 800 m3/h, hauba Elle je opremljena tipom usisnog perimetra koji prisiljava isparenja, pare i mirise koji dolaze iz ploče za kuvanje da prelaze usisne delove postavljene duž perimetra aspiratora: Njegovo rešenje omogućava da ima prijatan estetski efekat čak i na donjem delu aspiratora, skrivajući filtere za masnoću od pogleda, zadržavajući visoku efikasnost ekstrakcije.

ostrvo 180 cm – 800 m3/h

DIZAJN
u potrazi za savršenim aspiratorom


Ograničen izbor modela koje karakterišu ekskluzivna estetska i funkcionalna rešenja. Dizajn u Falmec kolekciji nastao je iz različitih saradnje sa etabliranim i novim dizajnerima.

Kontinuirani i zajednički „rad u toku“ koji je omogućio stvaranje asortimana koji teži apsolutnom savršenstvu: u oblicima, materijalima i tehnologijama.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.